Welkom bij Studio LOcK! 

 

LOK, het Friese woord voor GELUK! En dat zijn we aan het najagen. Doen waar we blij van worden, wat energie geeft! 
LOCKEN is ook een manier om stoffen mooi af te werken. Dat doen we met onze babylijn! 
De combinatie in onze naam werd op deze manier mooi gemaakt, een twist in onze naam maar wel met de kleine c als verbindende factor. 🌙

We vertellen je graag wie we zijn en waarom we dit doen. Want dat vinden we heel leuk! We zijn er trots op dat we aan het waarmaken zijn waar we al jaren over praten, dromen… 

Al meer dan 13 jaar werken we samen in de gehandicaptenzorg. Dat doen we nog steeds! Daar ontstond onze gezamenlijke liefde voor mooie (handgemaakte) producten en creatief bezig zijn. 
De combinatie van zelf maken en het aanbieden van producten waar we óók heel blij van worden, daar gaan we van stuiteren.

We werken zo duurzaam mogelijk; weinig tot geen plastics en hergebruik van materialen waar dat kan. 

We bieden jullie ook prachtige handgemaakte baby producten aan uit onze eigen studio. Gemaakt van eerlijke materialen. 
Daarnaast werken wij met liefde aan het opknappen van oude (vintage) kastjes en denken we ook graag een beetje aan de mama's, want die vergeten zichzelf altijd zo snel. 

 

 

 

🌙 Geesje is 34 jaar en woont met haar man Robbin en 2 meiden Fay en Lauren in Burgum.  Enthousiast en spontaan, ze houdt van chocola en werkt graag vol passie naar een perfect  eindresultaat. 

🌙 Gonnie is 41 jaar en woont met haar man Gerrit en 3 meiden Ilya, Sarah en Lize in Drachten. 
Ze houdt van interieur, mode, (vintage) en muziek.  Kijkt graag naar wat wèl kan is creatief op vele vlakken en is een tikje chaotisch. 


 

 

 

 

 

© 2021 - 2022 Studio LOcK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel